Proclaimer

Mantelzorg Utrecht is een website voor Utrechtse mantelzorgers. Het beheer is in handen van welzijnsorganisatie U Centraal, in samenwerking met organisaties voor mantelzorgondersteuning, mantelzorgers en de gemeente Utrecht.

Toegankelijk
Bij het maken van de website is rekening gehouden met regels voor toegankelijkheid. Is de inhoud te ingewikkeld? Of kun je de site door technische oorzaken niet gebruiken? Mail dan naar info@mantelzorgutrecht.nl.

Verouderde informatie?
Medewerkers van Mantelzorg Utrecht houden de site up-to-date. Desondanks kan het gebeuren dat informatie is verouderd. Opmerkingen en aanvullingen zijn altijd welkom: 030 236 17 40 of info@mantelzorgutrecht.nl.

Links naar derden
Mantelzorg Utrecht is een portaal, een startpunt met veel links naar andere sites. We controleren regelmatig of links nog werken en werken vaak samen met organisatie waarnaar wordt gelinkt. Als beheerder van Mantelzorg Utrecht dragen we alleen verantwoordelijkheid voor de informatie op Mantelzorg Utrecht en dus niet voor foutieve informatie op de websites waar Mantelzorg Utrecht naartoe linkt.

Privacy
We gaan vertrouwelijk om met persoonsgegevens. We delen geen gegevens met derden, zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven. Als je een formulier op deze website invult, dan worden die je intypt, via een beveiligde verbinding verzonden. Je ziet dat aan de ‘https’ in de adresbalk voor www.mantelzorgutrecht.nl. Een beperkt aantal medewerkers kan die gegevens inzien. We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. We geven je gegevens alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming door aan derden.

Cookies
Om te kunnen zien hoe de website wordt gebruikt, maken we gebruik van Google Analytics. We kunnen dan zien via welke weg bezoekers naar de site komen, welke pagina's ze bezoeken en op welke momenten. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot jou als persoon.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord