De Drifters voor jonge mantelzorgers

Als je een jonge mantelzorger bent, weten mensen om je heen niet altijd hoe de situatie voor je is. Andere jonge mantelzorgers begrijpen je vaak juist wél heel goed! Bij De Drifters ontmoet je jongeren die net als jij een familielid hebben die zorg nodig heeft.

Over deze cursus

Aantal bijeenkomsten : 1
15 deelnemers
gratis

Nog geen datums bekend op dit moment.

Voor wie is De Drifters?

De Drifters is er voor jonge mantelzorgers tussen 12 en 18 jaar. Heb je een gezins- of familielid dat lang ziek, lichamelijk of geestelijk beperkt, verslaafd, in de war of depressief is? Misschien maak je je vaak zorgen. Of moet je thuis meehelpen met klusjes of de zorg voor je familielid. Dan kan het heel fijn zijn om leeftijdsgenoten te ontmoeten die ook in zo’n situatie opgroeien. Je herkent waarschijnlijk veel in elkaars verhaal. Ook kan het opluchten om te merken dat je niet de enige bent die dit meemaakt!

Voel je je aangesproken en wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Yasmina Karroum via mobiel 06-23364117 of mail y.karroum@u-centraal.nl

*Aanmelden doe je door rechts op de datum te klikken en vervolgens op -meld je aan- Daarna kun je je gegevens invullen en op versturen klikken.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord