Jonge mantelzorgers Meet & Greet

Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Degene die het meeste weet over wat helpt in jouw situatie, dat ben je zelf. Toch? Daarom willen we graag horen wat jij te zeggen hebt. Werk je in het onderwijs of met jongeren? Meld je dan ook aan! Gebruik de gegevens van je organisatie om je aan te melden.

Over deze cursus

Aantal bijeenkomsten : 1
30 deelnemers
Gratis

Nog geen datums bekend op dit moment.

Ga samen met andere jonge mantelzorgers het gesprek aan met medewerkers van scholen, beroepskrachten en de gemeente. Zodat scholen en beroepskrachten meer leren over hoe ze jou (en andere jonge mantelzorgers) kunnen ondersteunen en beter snappen wat jij nodig hebt.

Je zult andere jongere mantelzorgers ontmoeten en leer jij tot slot meer over de beroepskrachten, zodat je ze hopelijk daardoor beter weet te vinden in de toekomst. 

JMZ Meet & Greet

  • Donderdag 1 juni 2023
  • 16.00 – 19.30 (12 tot 25 jaar)
  • Buurtplein Batau, Dukatenburg 1, 3437 AA Nieuwegein

Als dank voor jouw aanwezigheid kan je mee naar de Efteling, hoe leuk is dat?! Alleen voor jonge mantelzorgers uit Nieuwegein en Utrecht.

Efteling (vervolg JMZ Meet & Greet)

  • Zaterdag 3 juni 2023
  • 09.00-18.00 (12 tot 25 jaar)
  • Opstapplaats volgt

Aanmelden* kan t/m 23 mei 2023, maar let op, Vol =Vol!

*Voor het aanmelden klik je rechts op de datum en vervolgens op de aanmeldlink waarna je je gegevens verder kunt invullen.

De JMZ Meet & Greet wordt georganiseerd door Bintkracht VHL, DOCK, JoU, Gemeente Utrecht, Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein, Mantelzorg Utrecht & Movactor.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord